OVER ONS

BENJAMIN WORTMAN

'Er is een intense kracht in ieder mens, die als deze vrij komt elke visie, droom of verlangen realiteit kan maken'

- Tony Robbins

SAMENWERKINGEN

Mijn naam is Benjamin. Ik ben 20 jaar oud. Ik heb een enorme passie voor NLP, geniet van gitaar spelen, koken en contact op een diepere laag met anderen. Ik heb grote bewondering voor de bekende mensen, zoals Tony Robbins, die met NLP hun successen hebben behaald.

Zelf ben ik er dag in en dag uit mee bezig mijzelf naar een volgend level te brengen in mijn leven en blijf ik mijzelf continu ontwikkelen op het vlak van NLP en persoonlijk proceswerk. Terwijl ik dit doe, deel ik graag mijn kennis en ervaring met iedereen die daar voor open staat. Ik ga daarbij graag aan de slag met leeftijdsgenoten, degene die nog aan het begin staan van hun leven en geniet van hun ontwikkeling, hun succes en progressie. Ik vind het prachtig om mensen te zien groeien, succes te zien behalen en hun doelen te zien bereiken. Jonge mensen die om wat voor reden dan ook tegen vraagstukken aanlopen in hun leven zijn bij mij eveneens van harte welkom. Als we alleen maar zon zouden hebben op aarde, zouden de bloemen helaas ook niet groeien. We hebben ook regen nodig om te kunnen groeien. Binnen Veelgoeds kun je o.a. met mij kennismaken tijdens de Empowerment training voor Jongeren

Op mijn 17e begon mijn passie op het gebied van NLP werkelijk. Ik ging naar mijn eerste NLP jongerentraining van 4 dagen. Eenmaal weer terug thuis van deze 4 dagen was voor mij wel duidelijk wat ik wilde doen. In de weken die daarna volgden ben ik gestart met het geven van korte workshops aan de diverse klassen binnen de school waar ik op dat moment zelf nog leerling was.  Ik werkte op de school gedurende een periode van 2 jaar op het Jongerenpunt als Jongerencoach om mijn leeftijdsgenoten te laten zien wat ik continu over NLP bleef leren. Ondertussen volgde ik een opleiding tot jongerencoach en kreeg ik de mooie kans om als coachee mijn eigen vraagstukken in te brengen bij een opleiding voor psychodynamisch kindercoaches. Op dit moment zit ik zelf weer midden in een NLP vervolgtraining om mijn vaardigheid in NLP te blijven verbeteren. Hoewel ik geloof dat ik voor mijn leeftijd al veel in huis heb, weet ik tezelfdertijd dat ik nog onwijs veel kan leren en fouten mag blijven maken. In mijn opinie is ‘’fouten’’ maken misschien wel een van de beste dingen die er zijn. Zo kunnen we in elk geval leren hoe we iets niet willen. Maar zijn fouten wel fouten? Je zou fouten ook anders kunnen omschrijven. Stel je voor dat je een zo gehete ‘’fout’’ een leerervaring noemt? Hoe voelt dat voor je? Een leerervaring is niets meer dan een gebeurtenis, tot jij er zelf betekenis aan geeft. 

Momenteel is het mijn missie mijn leeftijdsgenoten te mogen inspireren op het gebied van NLP en ze hiermee kennis te laten maken, ze te ondersteunen doelen te bereiken en hieraan te werken tot ze dichterbij hun ware potentieel komen. Als ik dat zie, voel en terug hoor, ervaar ik dat ik mijn passie leef.