TRAININGEN

VALENTIJN WORKSHOP:

'DE KRACHT VAN DE JUISTE LIEFDESTAAL.'

Hoe zorg je dat de ander zich geliefd voelt?

Hoe kun je in een liefdesrelatie, aan je kinderen of speciale vrienden laten zien hoeveel je van elkaar houdt? 

 

Tijdens deze middagworkshop gaan we aan de slag met ‘De vijf talen van de liefde’. De Amerikaanse schrijver Gary Chapman introduceerde in de jaren negentig de vijf talen van de liefde.  Een bijzonder krachtige en effectieve theorie waarin hij omschrijft hoe je in een liefdesrelatie aan elkaar kunt tonen hoeveel je van elkaar houdt. 

 

Soms doe je vreselijk je best om iemand te helpen, investeer je veel tijd en aandacht aan diegene en denk je dat de ander daaruit wel op kan maken hoeveel je om hem of haar geeft en toch krijg je dan ineens te horen ‘jij houdt helemaal niet van mij!’ Het zou dan zo maar zo kunnen zijn, dat diegene een andere liefdestaal spreekt dan jij. Misschien had hij of zij, terwijl jij zo druk bezig was met helpen dat je geen tijd had om even samen te wandelen of samen op de bank een film te kijken, juist wel jouw aandacht of nabijheid nodig. Voor sommige mensen zijn bevestigende woorden heel belangrijk, voor anderen is het aanraking, samen iets ondernemen, cadeautjes geven of krijgen of helpen met huiswerk maken. 

 

Tijdens de workshop gaan we dieper in op wat deze vijf talen zijn en gaan we met leuke oefeningen aan de slag om te ontdekken wat de taal van de liefde van jouw partner, kind(eren) en/of vrienden is. 

Voor wie?

Iedereen die zich wil verdiepen in de liefdestaal van een andere, belangrijke persoon. Dat kan een partner zijn, maar ook voor je kind(eren) of voor goede vrienden zijn.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • De workshop is van 13.30 tot ca. 17.30 uur

  • Locatie: de workshop wordt in Broek op Langedijk en in Maassluis gegeven

  • Kosten voor de workshop zijn € 37,50 (maximaal 20 plekken). 

  • De prijs is inclusief koffie/thee/water, versnaperingen gedurende de workshop en liefdevolle begeleiding en aandacht. 

  • Datum: 14 februari 2020, zie onze agenda

 

Eerst kennismaken? 

Je bent natuurlijk welkom om eerst kennis te maken met een van de trainers in een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor contact op via mail: info@veelgoedscoaching.nl of telefonisch 06-46766406.

LOCATIE

Vragen?

Naam: *

Email: *

Telefoon:

Bericht:

Bedankt! Bericht verzonden.