TRAININGEN

'DURF JIJ IN DE SPIEGEL TE KIJKEN?'

Ontdek wat jouw kind je wil vertellen over jouw leven! 

Laat jouw kind gedrag zien waar jij je zorgen over maakt? Laat jouw kind heftige emoties zien (boosheid, angst, verdriet) waardoor je erg geraakt wordt en waar jij je als ouder niet goed raad mee weet? Wil je graag dat het weer leuk en gezellig wordt?

 

Tijdens de workshop ‘Durf jij in de spiegel te kijken?’ word je uitgedaagd op een andere manier naar en achter het gedrag van je kind te kijken. 

Als jij bereid bent in de spiegel te kijken en daarmee achter het gedrag van je kind, kun je ontdekken dat jouw kind jou waardevolle inzichten geeft. Als je achter het gedrag kunt kijken, kun je zien dat het gedrag van jouw kind, waar jij zo door geraakt wordt, een blijk van liefde is. Je kind geeft jou eigenlijk een geschenk. Je bepaalt natuurlijk altijd zelf of je dat geschenk uit wilt pakken of niet. De vertaalslag van het gedrag van jouw kind maak je in de workshop zelf, waarbij je ondersteuning krijgt van de groep en de trainers. 

Voor wie?

De workshop is voor iedere ouder geschikt: elk kind spiegelt met zijn gedrag zijn ouders. Voor ouders die erg geraakt worden door het gedrag van hun kind, is de workshop bijzonder waardevol. Des te heftiger het gedrag, des te duidelijker de spiegel. 

 

Je neemt aan de workshop deel zonder dat je kind er bij aanwezig is. Door de vertaalslag die je zal kunnen maken tijdens de workshopdag, zullen de inzichten die je meeneemt zowel bij jou als bij jouw kind al de nodige veranderingen in gang zetten. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • De workshop is van 13.30 tot ca. 17.30 uur

  • De workshop wordt in Broek op Langedijk en in Maassluis gegeven

  • Kosten voor de workshop zijn € 37,50 (maximaal 20 plekken). 

  • De prijs is inclusief koffie/thee/water, versnaperingen gedurende de workshop en liefdevolle begeleiding en aandacht. 

  • Data: kijk voor actuele data op onze agenda

 

Eerst kennismaken? 

Je bent natuurlijk welkom om eerst kennis te maken met een van de trainers in een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor contact op via mail: info@veelgoedscoaching.nl of telefonisch 06-46766406.

 

Lijkt jou de workshop interessant, maar wil je liever één op één aan de slag? Neem contact op via mail: info@veelgoedscoaching.nl of telefonisch 06-46766406.

LOCATIE

Vragen?

Naam: *

Email: *

Telefoon:

Bericht:

Bedankt! Bericht verzonden.