TRAININGEN

'EMPOWERMENT TRAINING VOOR JONGEREN.'

Ben jij op zoek naar de eerste of volgende stap binnen je studie, werk of privé? Ben je tussen 15 en 24 jaar oud? Dan zou deze Empowerment Training voor jongeren zo maar iets voor jou kunnen zijn! De training is bedoeld voor jongeren die kennis willen maken met NLP, meer willen leren over NLP en zichzelf in hun kracht willen zetten. De methodiek NLP zal de training in grote lijnen vorm geven. 

Wat je van de training kunt verwachten:

  • Een introductie van NLP 

  • Je maakt kennis met de NLP basistechnieken om jou doelen te realiseren!

  • Gesprekstechnieken vanuit het oogpunt van NLP (hoe communiceer ik met mijzelf en anderen)

  • Je leert de kracht van stemming kennen en wat je daar mee kunt 

Waarom deze training?

De training biedt jou de kans om kennis te maken met NLP voor Jongeren en laat je ervaren wat de resultaten voor jou teweeg kunnen brengen. 

Ik heb de empowerment training gedaan, wat nu?

Natuurlijk is het antwoord voor iedereen hierop anders. Mocht je meer willen weten over NLP of persoonlijke ontwikkeling kun je je inschrijven voor een vervolgtraining of kiezen voor een coach traject met één van onze trainers. Mogelijk heb je een bepaald doel of een hulpvraag.  Wij kijken graag met je samen naar een passende vervolgstap. Last but not least: het kan natuurlijk ook zo zijn dat je precies dat meeneemt wat je nodig hebt uit de empowerment dag. Als dat voor jou zo is, weet dan dat het niet noodzakelijk is je na deze trainging verder te verdiepen.

Na afloop van de empowerment training ontvang je een certificaat van deelname met jouw naam er op. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • De Empowerment training voor jongeren is van 10.00 tot ca. 17.00 uur

  • Locatie: UNLP,  Haringvliet 90 - 3011 BH Rotterdam

  • Voor deelname aan de workshop betaal je een bijdrage van  € 32,50 (maximaal 20 plekken).

  • De prijs is inclusief koffie/thee/water, wat lekkers, liefdevolle begeleiding, veel lol en voldoende gelegenheid om jouw eigen vragen in te brengen

  • Data: kijk voor actuele data op onze agenda

  • Trainer voor deze dag: Benjamin Wortman

 

Eerst kennismaken? 

Je bent natuurlijk welkom om eerst kennis te maken met een van de trainers in een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor contact op via mail: info@veelgoedscoaching.nl of telefonisch

06-36133941

Ben je enthousiast geworden en zie jij het nut van deze dag in? Voelt het als iets wat je wilt gaan doen en klinkt het je goed in de oren? Meld je dan nu aan!

LOCATIE

Vragen?

Naam: *

Email: *

Telefoon:

Bericht:

Bedankt! Bericht verzonden.